Tocăniță de legume cu carne de vițel

Porții: 4 Total timp: 2 ore 15 minute Dificultate: Începător
pinit
0 Adaugă la Preferate

Tocăniță de legume cu carne de vițel

Dificultate: Începător Timp de preparare 2 ore Timp de gătire 15 minute Total timp 2 ore 15 minute
Porții: 4 Calorii: 455

Listă de ingrediente

Metoda de preparare

  1. Tăiem carnea de vițel în cubulețe și o punem la fiert timp de 1 oră și 45 de minute

  1. Când este aproape gata, curățăm cartofii și tăiem legumele

  1. Într-o tigaie călim ceapa cu puțin ulei și apă, apoi adăugăm și morcovul

  1. Adăugă apoi și cartofii, mazărea și carnea tocată

  1. Punem și sosul de roșii, condimentăm cu sare și alte condimente după gust

  1. Amestecăm, punem capacul și lăsăm la foc mediu aproximativ 20-30 de minute până s-au fiert cartofii

  1. La final adăugăm o legătură de pătrunjel tocat, amestecăm și mai lăsăm încă 2 minute la foc mic apoi este gata de servit!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top