Terci de ovăz cu iaurt și nuci

Porții: 1 Total timp: 15 minute Dificultate: Începător
pinit
0 Adaugă la Preferate

Terci de ovăz cu iaurt și nuci

Dificultate: Începător Timp de preparare 5 minute Timp de gătire 5 minute Total timp 15 minute
Porții: 1 Calorii: 400
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Descriere

Un mic dejun hrănitor și delicios ce îmbină textura cremoasă a ovăzului cu dulceața naturală a mierii și crocantul nucilor. Această combinație nu doar că oferă un gust plăcut, ci și o sursă bogată de fibre, proteine și grăsimi sănătoase, perfectă pentru a începe ziua plini de energie.

Listă de ingrediente

Metoda de preparare

  1. Punem apa la fiert, apoi adăugăm fulgii de ovăz și amestecăm constant la foc mic timp de 3-4 minute

  1. Când este gata, punem într-un bol și lăsăm să se răcească câteva minute

  1. După ce terciul s-a răcit, adăugam mierea, nucile și fulgii de migdale și este gata de servit!

Note

Important! Numărul de calorii poate varia în funcție de cantitatea folosită , de produsele înlocuite sau extra adăugate!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top