Tăiem pieptul de pui în fâșii subțiri
Îl condimentăm cu sare, piper, boia, usturoi și delicat și adăugăm o linguriță de ulei
Amestecăm, apoi acoperim cu o folie alimentară și îl lăsăm la frigider pentru aproximativ 2 ore
Într-un bol batem două ouă și condimentăm cu sare, piper și delicat
Într-o farfurie punem faina, pesmetul, semințele de susan și condimentele și amestecăm
Luăm câte o fâșie de piept de pui, o trecem prin ou, apoi prin amestecul de făină și pesmet și punem în tigaia încinsă cu ulei
Prăjim la foc mediu timp de aproximativ 3-5 minute pe fiecare parte până când puiul prinde o culoare aurie
După ce s-a prăjit punem șnițele pe o farfurie cu prosoape de hârtie ca să mai absoarbă din ulei
Repetăm procesul pentru fiecare bucată și apoi este gata de servit!