Sărățele

Porții: 8 Total timp: 3 ore Dificultate: Începător
pinit
0 Adaugă la Preferate

Sărățele

Dificultate: Începător Timp de preparare 3 ore Total timp 3 ore
Porții: 8 Calorii: 800
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Listă de ingrediente

Metoda de preparare

  1. Într-un bol adăugăm făina și amestecăm cu untul topit, la temperatura camerei

  1. Adăugăm cașcavalul dat pe răzătoare, telemeaua, praful de copt și sare și amestecăm din nou

  1. Când aluatul e gata, îl învelim în folie alimentară și îl lăsăm la frigider timp de o oră

  1. Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și scoatem aluatul din frigider

  1. Ungem aluatul cu un ou bătut și apoi presărăm cu semințele de susan și semițele de chimen

  1. Tăiam aluatul apoi în fășii subțiri

  1. Într-o tavă, punem o bucată de hârtie de copt, o ungem cu puțin unt și apoi așezăm sărățelele

  1. Le băgăm la cuptor și le lăsăm aproximativ 30 minute și apoi sunt gata de servit!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top