Ravioli cu carne tocată de vită

Porții: 4 Total timp: o oră 15 minute Dificultate: Începător
pinit
0 Adaugă la Preferate

Ravioli cu carne tocată de vită

Dificultate: Începător Timp de preparare o oră Timp de gătire 15 minute Total timp o oră 15 minute
Porții: 4 Calorii: 510

Listă de ingrediente

Metoda de preparare

  1. Tăiem ceapa, morcovul și ardeiul și apoi le punem în tigaie la călit cu ulei și puțină apă

  1. Adăugăm apoi carnea tocată, condimentăm cu sare și  mai punem puțină apă

  1. Lăsăm la foc mic până carnea este gata, amestecând din când în când

  1. Între timp punem și pastele la fiert într-o oală cu apă și sare

  1. Când carnea este gata, adăugăm sosul de roșii și laptele și mai lăsăm aproximativ 5 minute la foc mic

  1. Adăugăm ulterior pastele și cașcavalul ras, mai condimentăm puțin și amestecăm

  1. Mai lăsăm aproximativ 5 minute la foc mic până se topește cașcavalul apoi este gata de servit!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top