Condimentăm puiul cu sare, delicat, piper, boia, ustroi granulat, curcuma și ghimbir
Adăugăm și puțin ulei și 1aurtul grecesc și amestecăm bine
Acoperim cu o folie alimenatară și lăsăm la frigider minim 1 oră
Apoi, într-o tigaie, punem turmeric și 50 de grame de unt
Adăugăm apoi puiul în tigaie, acoperim cu un capac și îl lăsăm să se gătească, întorcându-l pe ambele părți
Așezăm apoi puiul într-o farfurie iar în aceeași tigaie punem sosul de roșii și încă 50 de grame de unt
Adăugăm cățeii de usturoi și mai condimentăm cu sare, turmeric și ghimbir, acoperim cu un capac și lăsăm pe foc aproximativ 5 minute
Adăugăm apoi încă 50 de grame de unt și smântăna lichidă și amestecăm apoi mai lăsăm încă aproximativ 10 minute la foc mic
Adăugăm puiul înapoi în tigaie și amestecăm cu sosul
Adăugăm o legătură de pătrunjel, acoperim cu un capac și mai lăsăm la foc mic încă 5 minute aproximativ, iar apoi este gata de servit!