Într-o oală punem puiul la fiert timp de aproximativ 40 de minute
Între timp, punem și pastele la fiert într-o altă oală
Într-un bol, punem smântân lichidă, împreună cu ouălele, condimentăm cu sare și piper și amestecăm
Dăm pe răzătoare cașcavalul apoi preîncălzim cuptorul la 190 de grade
Când puiul e gata, îl scoatem din oală și îl tăiem în bucăți mici
Într-o tigaie, punem uleiul și apoi adăugăm bucățile de pui și condimentăm cu sare, delicat și boia și lăsăm la foc mic până puiul se rumenește
Între timp, punem pastele într-o tavă unsă cu unt, tunrnăm peste compoziția făcută anterior și condimentăm dacă mai este cazul
Când puiul este gata, îl adăugăm în tavă peste paste și amestecăm bine toată compoziția
Presărăm deasupra cașcavalul și mozzarella
Punem la cuptor timp de aproximativ 30 de minute și apoi este gata de servit!