Paste carbonara cu piept de pui

Porții: 6 Total timp: 2 ore Dificultate: Începător
pinit
0 Adaugă la Preferate

Paste carbonara cu piept de pui

Dificultate: Începător Timp de preparare 2 ore Total timp 2 ore
Porții: 6 Calorii: 800
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Listă de ingrediente

Metoda de preparare

  1. Într-o oală punem puiul la fiert timp de aproximativ 40 de minute

  1. Între timp, punem și pastele la fiert într-o altă oală

  1. Într-un bol, punem smântân lichidă, împreună cu ouălele, condimentăm cu sare și piper și amestecăm

  1. Dăm pe răzătoare cașcavalul apoi preîncălzim cuptorul la 190 de grade

  1. Când puiul e gata, îl scoatem din oală și îl tăiem în bucăți mici

  1. Într-o tigaie, punem uleiul și apoi adăugăm bucățile de pui și condimentăm cu sare, delicat și boia și lăsăm la foc mic până puiul se rumenește

  1. Între timp, punem pastele într-o tavă unsă cu unt, tunrnăm peste compoziția făcută anterior și condimentăm dacă mai este cazul

  1. Când puiul este gata, îl adăugăm în tavă peste paste și amestecăm bine toată compoziția

  1. Presărăm deasupra cașcavalul și mozzarella

  1. Punem la cuptor timp de aproximativ 30 de minute și apoi este gata de servit!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top