
Paste carbonara cu piept de pui
Listă de ingrediente
Metoda de preparare
-
Într-o oală punem puiul la fiert timp de aproximativ 40 de minute
-
Între timp, punem și pastele la fiert într-o altă oală
-
Într-un bol, punem smântân lichidă, împreună cu ouălele, condimentăm cu sare și piper și amestecăm
-
Dăm pe răzătoare cașcavalul apoi preîncălzim cuptorul la 190 de grade
-
Când puiul e gata, îl scoatem din oală și îl tăiem în bucăți mici
-
Într-o tigaie, punem uleiul și apoi adăugăm bucățile de pui și condimentăm cu sare, delicat și boia și lăsăm la foc mic până puiul se rumenește
-
Între timp, punem pastele într-o tavă unsă cu unt, tunrnăm peste compoziția făcută anterior și condimentăm dacă mai este cazul
-
Când puiul este gata, îl adăugăm în tavă peste paste și amestecăm bine toată compoziția
-
Presărăm deasupra cașcavalul și mozzarella
-
Punem la cuptor timp de aproximativ 30 de minute și apoi este gata de servit!