Într-o cratiță punem ulei, adăugăm ceapa tocată și o călim 1 minut la foc mic
Tăiem cubulețe ardeiul și îl punem în cratiță
Spălăm orezul cu apă rece până când apa este curată
Adăugăm orezul în cratiță, punem apă cât să cuprindă și lăsăm la foc mic timp de aproximativ 40 de minute, amestecând din când în când
Între timp spălăm și tăiem pieptul de pui și îl punem într-o tigaie cu apă, sare și puțin ulei
După ce a scăzut apa din tigaie, condimentăm puiul și mai punem puțin ulei să îl prăjim și punem și capacul
Când orezul este aproape gata, adăugăm ouălele bătute și cașcavalul ras
Lăsăm încă 2-3 minute pe foc ca să se topească cașcavalul și să se gătească și ouălele
Când orezul este gata, presărăm cu ceapa verde și servim alături de pieptul de pui preparat și este gata de servit!