Orez cu piept de pui și cașcaval

Porții: 4 Total timp: 2 ore Dificultate: Începător
pinit
0 Adaugă la Preferate

Orez cu piept de pui și cașcaval

Dificultate: Începător Timp de preparare 2 ore Total timp 2 ore
Porții: 4 Calorii: 470
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Listă de ingrediente

Metoda de preparare

  1. Într-o cratiță punem ulei, adăugăm ceapa tocată și o călim 1 minut la foc mic

  1. Tăiem cubulețe ardeiul și îl punem în cratiță

  1. Spălăm orezul cu apă rece până când apa este curată

  1. Adăugăm orezul în cratiță, punem apă cât să cuprindă și lăsăm la foc mic timp de aproximativ 40 de minute, amestecând din când în când

  1. Între timp spălăm și tăiem pieptul de pui și îl punem într-o tigaie cu apă, sare și puțin ulei

  1. După ce a scăzut apa din tigaie, condimentăm puiul și mai punem puțin ulei să îl prăjim și punem și capacul

  1. Când orezul este aproape gata, adăugăm ouălele bătute și cașcavalul ras

  1. Lăsăm încă 2-3 minute pe foc ca să se topească cașcavalul și să se gătească și ouălele

  1. Când orezul este gata, presărăm cu ceapa verde și servim alături de pieptul de pui preparat și este gata de servit!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top