Lasagna cu carne de vită și piure

Porții: 6 Total timp: 2 ore Dificultate: Nivel intermediar
pinit
0 Adaugă la Preferate

Lasagna cu carne de vită și piure

Dificultate: Nivel intermediar Timp de preparare 2 ore Total timp 2 ore
Porții: 6 Calorii: 675
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Descriere

„Lasagna cu carne de vită și piure” este o variantă inedită în care foile de paste sunt înlocuite cu straturi de piure de cartofi, pentru un preparat cremos și sățios, perfect pentru mesele de familie.

Listă de ingrediente

Metoda de preparare

  1. Curățăm și tăiem cartofii și îi punem la fiert în apă cu sare

  1. Între timp, tăiem ceapa și o punem în tigaie cu o linguriță de ulei și o lăsăm să se călească în jur de 1-2 minute

  1. Tăiem morcovii și ardeii și îi punem în tigaie peste ceapă

  1. Adăugăm și apă cât să cuprindă și lăsăm pe foc în jur de 10 minute-15 minute

  1. Adăugăm și carnea tocată peste compoziție, sosul de roșii, pătrunjelul și condimentele

  1. Amestecăm și mai lăsăm pe foc până carnea este gata

  1. Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și între timp ne ocupăm de piure

  1. După ce s-au fiert cartofii, adăgăm sare, delicat, laptele și margarina și amestecăm

  1. Într-o tavă unsă cu unt, adăugăm un strat cu jumătate din compoziția de piure

  1. Punem apoi peste stratul de cartofi, toată compoziția de carne și unifromizăm

  1. Adăugăm apoi încă un strat cu restul de piure rămăs

  1. Dăm cașcavalul pe răzătoare și presărăm tot peste compoziție ca un ultim strat

  1. Punem tava la cuptor pentru 30-40 minute la 180 de grade iar apoi este gata de servit!

Note

Important! Numărul de calorii poate varia în funcție de cantitatea folosită , de produsele înlocuite sau extra ad

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top