Într-un bol amestecăm carnea tocată de porc cu o ceapă tocată mărunt
Condimentăm și amestecăm bine compoziția
Formăm apoi biluțe mici și le punem într-o tavă presărată cu făină
Scuturăm tava astfel încât toate chifeluțele să fie trecute prin făină
Într-o oală punem ulei și apă la fiert
După ce apa a clocotit, punem chifțeluțele pe rând în oală și condimentăm
Le lăsăm la fiert timp de câteva minute, și între timp tăiem ardeiul, morcovul și roșiile în cubulețe mici
Punem apoi legumele în oală, peste chifteluțe
Mai punem apă în oală cât să cuprindă, aăugăm sosul de roșii și cubulețele de knor și le lăsăm la fiert la foc mic timp de aproximativ o oră
Adăugăm la final și pastele orzo și mai lăsăm la fiert încă aproximativ 10 minute la foc mic
Amestecăm din când în când ca să nu se lipească pastele
La final adăugăm și o legătură de pătrunjel proaspăt tocat
Apoi mai lăsăm lal fiert la foc mic încă aproximativ 3-4 minute cu capacul pus iar apoi este gata de servit!