
Ciorbă de perișoare cu paste orzo
Listă de ingrediente
Metoda de preparare
-
Prepararea chifteluțelor
Într-un bol amestecăm carnea tocată de porc cu o ceapă tocată mărunt
-
Condimentăm și amestecăm bine compoziția
-
Formăm apoi biluțe mici și le punem într-o tavă presărată cu făină
-
Scuturăm tava astfel încât toate chifeluțele să fie trecute prin făină
-
Într-o oală punem ulei și apă la fiert
-
După ce apa a clocotit, punem chifțeluțele pe rând în oală și condimentăm
-
Le lăsăm la fiert timp de câteva minute, și între timp tăiem ardeiul, morcovul și roșiile în cubulețe mici
-
Punem apoi legumele în oală, peste chifteluțe
-
Mai punem apă în oală cât să cuprindă, aăugăm sosul de roșii și cubulețele de knor și le lăsăm la fiert la foc mic timp de aproximativ o oră
-
Adăugăm la final și pastele orzo și mai lăsăm la fiert încă aproximativ 10 minute la foc mic
-
Amestecăm din când în când ca să nu se lipească pastele
-
La final adăugăm și o legătură de pătrunjel proaspăt tocat
-
Apoi mai lăsăm lal fiert la foc mic încă aproximativ 3-4 minute cu capacul pus iar apoi este gata de servit!