Ardei copți cu smântână

Porții: 2 Total timp: o oră 30 de minute Dificultate: Începător
pinit
0 Adaugă la Preferate

Ardei copți cu smântână

Dificultate: Începător Timp de preparare o oră Timp de gătire 30 de minute Total timp o oră 30 de minute
Porții: 2 Calorii: 200
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Descriere

Ardei copți în sos de roșii și smântână – un preparat reconfortant, în care ardeii fragezi și rumeniți la cuptor se combină cu ceapă călită, sos de roșii bine condimentat și smântână lichidă. Totul este desăvârșit cu pătrunjel proaspăt pentru o notă de prospețime. Perfect pentru orice ocazie!

Listă de ingrediente

Metoda de preparare

  1. Preîncălzim cuptorul la 190 de grade cu ventilație

  1. Spălăm și curățăm ardeii și îi tăiem în jumătate

  1. Așezăm ardeii într-o tavă cu hârtie de copt și unsă cu unt și îi punem la cuptor timp de aproximativ 30 de minute

  1. Când sunt gata, îi scoatem din cuptor și îi lăsăm puțin să se racească iar între timp putem tăia ceapa

  1. După ce s-au răcit ardeii, îi curățăm de pieliță și îi tăiem fășii subțiri sau cubulețe, după preferințe

  1. Într-o tigaie călim ceapa cu puțin ulei și apoi adăgăum puțină apă și sare

  1. Când apa a scăzut, adăugăm ardeii și sosul de roșii și condimentăm cu sare și piper

  1. Mai punem puțină apă și lăsăm la foc mic în jur de 10-15 minute, până când a scăzut apa

  1. Adăugăm încet smânâna lichidă și pătrunjelul proaspăt tăiat și mai lăsăm 5 minute pe foc mic

  1. Amestecăm din când în când și apoi este gata de servit!

Note

Important! Numărul de calorii poate varia în funcție de cantitatea folosită , de produsele înlocuite sau extra adăugate!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top