Ciorbă de perișoare cu paste orzo

Porții: 6 Total timp: 2 ore Dificultate: Începător
pinit
0 Adaugă la Preferate

Ciorbă de perișoare cu paste orzo

Dificultate: Începător Timp de preparare 2 ore Total timp 2 ore
Porții: 6 Calorii: 370
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Listă de ingrediente

Metoda de preparare

  1. Prepararea chifteluțelor

    Într-un bol amestecăm carnea tocată de porc cu o ceapă tocată mărunt

  1. Condimentăm și amestecăm bine compoziția

  1. Formăm apoi biluțe mici și le punem într-o tavă presărată cu făină

  1. Scuturăm tava astfel încât toate chifeluțele să fie trecute prin făină

  1. Într-o oală punem ulei și apă la fiert

  1. După ce apa a clocotit, punem chifțeluțele pe rând în oală și condimentăm

  1. Le lăsăm la fiert timp de câteva minute, și între timp tăiem ardeiul, morcovul și roșiile în cubulețe mici

  1. Punem apoi legumele în oală, peste chifteluțe

  1. Mai punem apă în oală cât să cuprindă, aăugăm sosul de roșii și cubulețele de knor și le lăsăm la fiert la foc mic timp de aproximativ o oră

  1. Adăugăm la final și pastele orzo și mai lăsăm la fiert încă aproximativ 10 minute la foc mic

  1. Amestecăm din când în când ca să nu se lipească pastele

  1. La final adăugăm și o legătură de pătrunjel proaspăt tocat

  1. Apoi mai lăsăm lal fiert la foc mic încă aproximativ 3-4 minute cu capacul pus iar apoi este gata de servit!

Ai încercat această rețetă?

Scroll to Top