Pui Butter Masala

Porții: 4 Total timp: 2 ore 30 de minute Dificultate: Începător
pinit
0 Adaugă la Preferate

Pui Butter Masala

Dificultate: Începător Timp de preparare 2 ore Timp de gătire 30 de minute Total timp 2 ore 30 de minute
Porții: 4 Calorii: 650

Listă de ingrediente

Metoda de preparare

  1. Condimentăm puiul cu sare, delicat, piper, boia, ustroi granulat, curcuma și ghimbir

  1. Adăugăm și puțin ulei și 1aurtul grecesc și amestecăm bine

  1. Acoperim cu o folie alimenatară și lăsăm la frigider minim 1 oră

  1. Apoi, într-o tigaie, punem turmeric și 50 de grame de unt

  1. Adăugăm apoi puiul în tigaie, acoperim cu un capac și îl lăsăm să se gătească, întorcându-l pe ambele părți

  1. Așezăm apoi puiul într-o farfurie iar în aceeași tigaie punem sosul de roșii și încă 50 de grame de unt

  1. Adăugăm cățeii de usturoi și mai condimentăm cu sare, turmeric și ghimbir, acoperim cu un capac și lăsăm pe foc aproximativ 5 minute

  1. Adăugăm apoi încă 50 de grame de unt și smântăna lichidă și amestecăm apoi mai lăsăm încă aproximativ 10 minute la foc mic

  1. Adăugăm puiul înapoi în tigaie și amestecăm cu sosul

  1. Adăugăm o legătură de pătrunjel, acoperim cu un capac și mai lăsăm la foc mic încă 5 minute aproximativ, iar apoi este gata de servit!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top