
Pui Butter Masala
Listă de ingrediente
Metoda de preparare
-
Condimentăm puiul cu sare, delicat, piper, boia, ustroi granulat, curcuma și ghimbir
-
Adăugăm și puțin ulei și 1aurtul grecesc și amestecăm bine
-
Acoperim cu o folie alimenatară și lăsăm la frigider minim 1 oră
-
Apoi, într-o tigaie, punem turmeric și 50 de grame de unt
-
Adăugăm apoi puiul în tigaie, acoperim cu un capac și îl lăsăm să se gătească, întorcându-l pe ambele părți
-
Așezăm apoi puiul într-o farfurie iar în aceeași tigaie punem sosul de roșii și încă 50 de grame de unt
-
Adăugăm cățeii de usturoi și mai condimentăm cu sare, turmeric și ghimbir, acoperim cu un capac și lăsăm pe foc aproximativ 5 minute
-
Adăugăm apoi încă 50 de grame de unt și smântăna lichidă și amestecăm apoi mai lăsăm încă aproximativ 10 minute la foc mic
-
Adăugăm puiul înapoi în tigaie și amestecăm cu sosul
-
Adăugăm o legătură de pătrunjel, acoperim cu un capac și mai lăsăm la foc mic încă 5 minute aproximativ, iar apoi este gata de servit!