Piure cu aripioare de pui

Total timp: o oră 30 de minute Dificultate: Începător
pinit
0 Adaugă la Preferate

Piure cu aripioare de pui

Dificultate: Începător Timp de preparare o oră Timp de gătire 30 de minute Total timp o oră 30 de minute
Calorii: 490

Ingrediente

Metoda de preparare

  1. Condimentăm aripioarele și le punem într-o tigaie și punem apă cât să cuprindă

  1. Le lăsăm la fiert aproximativ 30 minute sau până când apa a scăzut

  1.  Între timp curățăm cartofii și îi punem la fiert într-o oală cu sare și delicat

  1. Când cartofii sunt gata, îi scurgem de apă și îi punem într-un bol

  1. Îi pasăm, apoi adăugăm sare, margarina și laptele și amesetecăm

  1. Când apa din tigaie a scăzut, adăugăm sosul de roșii și mai condimentăm cu sare și delicat

  1. Mai lăsăm aproximativ 5 minute la foc mic apoi este gata de servit!

Ai încercat această rețetă?

Scroll to Top