Piure cu aripioare de pui

Total timp: o oră 30 de minute Dificultate: Începător
pinit
0 Adaugă la Preferate

Piure cu aripioare de pui

Dificultate: Începător Timp de preparare o oră Timp de gătire 30 de minute Total timp o oră 30 de minute
Calorii: 490

Ingrediente

Metoda de preparare

  1. Condimentăm aripioarele și le punem într-o tigaie și punem apă cât să cuprindă

  1. Le lăsăm la fiert aproximativ 30 minute sau până când apa a scăzut

  1.  Între timp curățăm cartofii și îi punem la fiert într-o oală cu sare și delicat

  1. Când cartofii sunt gata, îi scurgem de apă și îi punem într-un bol

  1. Îi pasăm, apoi adăugăm sare, margarina și laptele și amesetecăm

  1. Când apa din tigaie a scăzut, adăugăm sosul de roșii și mai condimentăm cu sare și delicat

  1. Mai lăsăm aproximativ 5 minute la foc mic apoi este gata de servit!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top