
Orez cu piept de pui și cașcaval
Listă de ingrediente
Metoda de preparare
-
Într-o cratiță punem ulei, adăugăm ceapa tocată și o călim 1 minut la foc mic
-
Tăiem cubulețe ardeiul și îl punem în cratiță
-
Spălăm orezul cu apă rece până când apa este curată
-
Adăugăm orezul în cratiță, punem apă cât să cuprindă și lăsăm la foc mic timp de aproximativ 40 de minute, amestecând din când în când
-
Între timp spălăm și tăiem pieptul de pui și îl punem într-o tigaie cu apă, sare și puțin ulei
-
După ce a scăzut apa din tigaie, condimentăm puiul și mai punem puțin ulei să îl prăjim și punem și capacul
-
Când orezul este aproape gata, adăugăm ouălele bătute și cașcavalul ras
-
Lăsăm încă 2-3 minute pe foc ca să se topească cașcavalul și să se gătească și ouălele
-
Când orezul este gata, presărăm cu ceapa verde și servim alături de pieptul de pui preparat și este gata de servit!