Șnițele din piept de pui

Porții: 4 Total timp: 2 ore Dificultate: Începător
pinit
0 Adaugă la Preferate

Șnițele din piept de pui

Dificultate: Începător Timp de preparare 2 ore Total timp 2 ore
Porții: 4 Calorii: 600
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Listă de ingrediente

Metoda de preparare

  1. Tăiem pieptul de pui în fâșii subțiri

  1. Îl condimentăm cu sare, piper, boia, usturoi și delicat și adăugăm o linguriță de ulei

  1. Amestecăm, apoi acoperim cu o folie alimentară și îl lăsăm la frigider pentru aproximativ 2 ore

  1. Într-un bol batem două ouă și condimentăm cu sare, piper și delicat

  1. Într-o farfurie punem faina, pesmetul, semințele de susan și condimentele și amestecăm

  1. Luăm câte o fâșie de piept de pui, o trecem prin ou, apoi prin amestecul de făină și pesmet și punem în tigaia încinsă cu ulei

  1. Prăjim la foc mediu timp de aproximativ 3-5 minute pe fiecare parte până când puiul prinde o culoare aurie

  1. După ce s-a prăjit punem șnițele pe o farfurie cu prosoape de hârtie ca să mai absoarbă din ulei

  1. Repetăm procesul pentru fiecare bucată și apoi este gata de servit!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top