Șnițele din piept de pui

Porții: 4 Total timp: 2 ore Dificultate: Începător
pinit
0 Adaugă la Preferate

Șnițele din piept de pui

Dificultate: Începător Timp de preparare 2 ore Total timp 2 ore
Porții: 4 Calorii: 600
Cel mai bun anotimp: Potrivită în orice anotimp

Listă de ingrediente

Metoda de preparare

  1. Tăiem pieptul de pui în fâșii subțiri

  1. Îl condimentăm cu sare, piper, boia, usturoi și delicat și adăugăm o linguriță de ulei

  1. Amestecăm, apoi acoperim cu o folie alimentară și îl lăsăm la frigider pentru aproximativ 2 ore

  1. Într-un bol batem două ouă și condimentăm cu sare, piper și delicat

  1. Într-o farfurie punem faina, pesmetul, semințele de susan și condimentele și amestecăm

  1. Luăm câte o fâșie de piept de pui, o trecem prin ou, apoi prin amestecul de făină și pesmet și punem în tigaia încinsă cu ulei

  1. Prăjim la foc mediu timp de aproximativ 3-5 minute pe fiecare parte până când puiul prinde o culoare aurie

  1. După ce s-a prăjit punem șnițele pe o farfurie cu prosoape de hârtie ca să mai absoarbă din ulei

  1. Repetăm procesul pentru fiecare bucată și apoi este gata de servit!

Ai încercat această rețetă?

Scroll to Top